Onze werkwijze

Bovenaanzicht Kleur-en Materialenoverzicht Staand

Algemeen

Werken met passie
vanuit het hart.

Maes Interieuradvies: “Maakt van je huis een thuis.”

We leven in een tijd waarin iedereen het druk heeft, daarom is ‘quality time’ ontzettend waardevol. Je wilt thuis komen in een warm nest na een drukke dag, waarin je kun ontspannen, genieten en rust hebt. Het interieur is ontzettend belangrijk en kan jou dit gevoel laten ervaren. Maes Interieuradvies kan ervoor zorgen dat jij jezelf thuis voelt in het interieur en dat je thuis komt in een warm nest, wij maken van jouw huis een thuis. Dit doen wij doormiddel van een passend, persoonlijk en uniek interieuradvies en interieurontwerp.

Maes Interieuradvies gaat uit van jouw wensen, smaak en leefstijl tijdens het creëren van een ontwerp. Jij als klant staat dus centraal tijdens het ontwerp, we doen er alles aan om erachter te komen wat jouw wensen, smaak en leefstijl is. Zo kunnen wij een passend, persoonlijk, uniek, doordacht en verassend interieurplan maken waarin jezelf thuis voelt. Elk interieur is anders en uniek van zichzelf. Je kunt bij Maes Interieuradvies terecht voor een eenvoudig advies tot een totaalconcept. Iedere opdracht heeft een eigen uitdaging, of dit nu is voor een thuissituatie of een werkomgeving.

Wat kan Maes Interieuradvies voor jouw interieur betekenen? Ontdek het zelf en neem contact op!

Werkwijze

Van schets tot oplevering.

Het interieur word ontworpen op basis van jouw wensen, smaak en leefstijl zodat jij jezelf thuis voelt in het interieur. Met deze insteek gaan wij samen met jou het ontwerpproces in waarin we regelmatig met elkaar zullen sparren. De interactie die we met elkaar hebben tijdens het sparren is van groot belang zodat we een passend, persoonlijk en uniek ontwerp kunnen creëren voor jou. Maes Interieuradvies geeft jouw wensen, smaak en leefstijl vorm in een ontwerp die bij jou past zowel particulier als zakelijk. Bij een totaalconcept werken wij met 5 fases, deze kun u lezen in een duidelijk en helder overzicht.

1. Kennismaking

Tijdens het vrijblijvende kennismakinggesprek maken wij kennis met elkaar. Maes Interieuradvies inventariseert jou wensen, smaak en leefstijl. Dit doen we door goed naar jou te luisteren omdat jij jezelf thuis moet voelen in het interieur. We vertalen alles naar een plan van aanpak. Tijdens dit gesprek kun je desgewenst jouw budget aangeven. Na afloop van het kennismakingsgesprek maken wij een offerte op basis van ons uurtarief voor de komende fases in het ontwerpproces.

2. Schetsontwerp

Als we samen een samenwerking aangaan en je dus akkoord hebt gegeven op de offerte, dan gaan we samen aan de slag! Maes Interieuradvies zal je de eerste ideeën presenteren doormiddel van schetsen / plattegronden en sfeer- en materiaalborden. Wij luisteren naar jou op- of aanmerkingen en uiteraard is het ruimte voor wijzigen of nieuwe ideeën. Wij doen er alles aan zodat jij jezelf thuis voelt in het interieur.

3. Voorlopig ontwerp

Wij nemen de ideeën van het schetsontwerp als basis en werken dit uit tot een voorlopig ontwerp. Maes Interieuradvies vind het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van het ontwerp en werken dit daarom uit aan de hand van een 3D tekening en plattegrond. Hierin geven wij ook een eerste invulling aan de producten, verlichting, materialen en kleuren voor het ontwerp. Als het voorlopige ontwerp klaar is, presenteren we deze aan jou. Maes interieuradvies luistert naar jou op- of aanmerking en zullen eventuele aanpassingen / toevoegingen verwerken in het ontwerp.

4. Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp is alles tot in detail uitgewerkt. Wij presenteren aan jou het totaalontwerp doormiddel van 3D beelden zodat je een goed beeld krijgt van het door ons gecreëerde interieurontwerp op basis van jouw wensen, smaak en leefstijl.

5. Oplevering

Maes Interieuradvies is proactief betrokken tijdens de samenwerking, het begint bij het kennismakingsgesprek en eindigt bij de oplevering. Wij komen na de uitvoering van het ontwerp nog even bij jouw langs om te kijken naar het eindresultaat. Hier kunnen we eventueel nog enkele tips geven en bespreken we onze samenwerking. Maes interieuradvies vind het belangrijk dat jij centraal staat tijdens het de samenwerking en wil dan ook graag jouw ervaring horen.