Ons portfolio

Woning met kantoor

De opdrachtgevers hebben kleine kinderen en werken beide vanuit huis doordat zij een eigen onderneming hebben. Vroeger was het kantoor op de eerste verdieping, alleen gaar dat niet samen met de kleine kinderen. Het kantoor moest dus verplaatst worden naar begane grond zodat ze de kinderen in het oog kunnen houden. De opdrachtgevers wisten niet hoe ze het kantoor en de begane grond moesten inrichten, daarom hebben ze ons om hulp gevraagd.

Loft in Riga

De opdrachtgevers hebben een loft in Riga, waar Maes Interieuradvies een interieurontwerp voor mocht maken. Ze wisten hun wensen, eisen, smaak en levensstijl goed te verwoorden waardoor Maes Interieuradvies hierop verder kon borduren. De opdrachtgevers leven samen in de loft maar krijgen regelmatig visite over de vloer, zij moeten goed kunnen zitten in de zithoek en mee kunnen tafelen. Veder moest het slaap- en leefgedeelte op een speelse manier van elkaar worden gescheiden, dit hebben we gedaan door middel van een roomdivider. 

Tiny House

De opdrachtgevers hebben een vakantiepark waarop een tiny house wordt geplaatst.  De vakantiewoning moet voor minimaal 2 personen zijn en iedereen moet de ideale vakantiewoning kunnen huren. Zowel het exterieur als het interieur van de vakantiewoning moeten worden vormgegeven, Maes Interieuradvies werd vrij gelaten in dit ontwerpproces.