Ons portfolio

Starterswoning - Tilburg

De opdrachtgevers hebben deze starterswoning gekocht nadat ze erachter kwamen dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Ze gingen van hun appartement naar deze woningen, maar kwamen niet uit over de inrichting van hun huis. Daarbij hadden de opdrachtgevers beide een andere woonstijl en kwamen niet op een lijn wat betreft de inrichting. Maes Interieuradvies heeft ze hierbij geholpen en de woonstijlen samen gevoegd in één ontwerp.

Woonhuis - Udenhout

De opdrachtgevers hebben een huis gekocht in Udenhout waarvoor Maes Interieuradvies de inrichting mocht realiseren. Er werd verbouwd en alles voor de inrichting mocht opnieuw aangeschaft worden, kortom we hadden veel vrijheid in het ontwerpproces. De opdrachtgevers wilden wel wat meer risico nemen met een mooi behang, en er mocht gebruik worden gemaakt van kleur. Ze waren toe aan een totaal ander interieur als dat ze voorheen hadden. In hun vorige woning was er geen kleur te bekennen, daar heeft Maes Interieuradvies verandering ingebracht.

Woning met kantoor - Udenhout

De opdrachtgevers hebben kleine kinderen en werken beide vanuit huis doordat zij een eigen onderneming hebben. Vroeger was het kantoor op de eerste verdieping, alleen gaat dat niet samen met de kleine kinderen. Het kantoor moest dus verplaatst worden naar de begane grond zodat ze de kinderen in het oog kunnen houden. De opdrachtgevers wisten niet hoe ze het kantoor en de begane grond moesten inrichten, daarom hebben ze ons om hulp gevraagd.

Loft - Riga

De opdrachtgevers hebben een loft in Riga, waar Maes Interieuradvies een interieurontwerp voor mocht maken. Ze wisten hun wensen, eisen, smaak en levensstijl goed te verwoorden waardoor Maes Interieuradvies hierop verder kon borduren. De opdrachtgevers leven samen in de loft maar krijgen regelmatig visite over de vloer, zij moeten goed kunnen zitten in de zithoek en met hen kunnen tafelen. Veder moest het slaap- en leefgedeelte op een speelse manier van elkaar worden gescheiden, dit hebben we gedaan door middel van een roomdivider.

Tiny House - Amsterdam

De opdrachtgevers hebben een vakantiepark waarop een tiny house wordt geplaatst.  De vakantiewoning moet voor minimaal 2 personen zijn en iedereen moet de ideale vakantiewoning kunnen huren. Zowel het exterieur als het interieur van de vakantiewoning moeten worden vormgegeven, Maes Interieuradvies werd vrij gelaten in dit ontwerpproces.