Over ons

Maakt van je huis een thuis.

Ik ben Romy Maes en ben afgestudeerd als interieuradviseur aan het Koning Willem 1 College te ‘s-Hertogenbosch. Ik ben een ontzettend gedreven en enthousiaste interieuradviseur en interieurontwerper. Met mijn bedrijf genaamd Maes Interieuradvies, heb ik van mijn passie mijn droombaan gemaakt.

Zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in het interieur. Vroeger veranderde ik regelmatig met mijn moeder het gehele interieur, echt alles moest dan anders. Vaak bleef het niet alleen bij de woonkamer maar moest ook mijn eigen slaapkamer eraan geloven.

Een huis inrichten zodat iedereen zichzelf thuis voelt, dat is ons doel. Wij luisteren naar jouw wensen, smaak en naar wat jouw leefstijl is. Zo kunnen wij een passend, persoonlijk, uniek, doordacht en verassend interieurplan maken. Elk interieur is anders en uniek van zichzelf. Wij verassen je met een interieurontwerp dat anders is dan anderen, door buiten de lijntjes te durven kleuren. Uiteraard wel zodat het bij jullie past als bewoners.

Kortom: “Maes Interieuradvies maakt van je huis een thuis door middel van een verassend, een boven verwachting en speciaal voor jouw gemaakt ontwerp.”

Eigenaresse

Klantbeoordelingen

Wat zeggen mensen?

"Romy maakt een overtreffend ontwerp dat echt past bij jouw wensen. Dit komt omdat ze buiten de lijntjes durft te kleuren, wat ik erg verassend vond. Wat ik ook ontzettend fijn vond is dat ze na de dienst nog kwam kijken naar het eindresultaat. Samen hebben we nagenoten van onze samenwerking met een heerlijk stuk taart!"

Charlotte Vos
Designer
"We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Maes Interieuradvies. De eigenaresse Romy denkt met je mee en neemt ook echt de tijd voor je. Door haar adviezen zijn we tot nieuwe inzichten gekomen voor ons nieuwe interieur. Ik kan haar echt aanraden."
Renzo Bierings
Projectleider

"Wat ik zo fijn vind aan het interieuradvies / interieurontwerp wat je voor ons hebt gemaakt, is dat ik meer durf! Je hebt buiten de lijntjes gekleurd wat ik zelf niet durfde, ik ben zo blij met alles! Het ontwerp is echt speciaal voor ons gemaakt en ik ben echt verrast."

Lisa Mathijsen
Secretaresse

"Door Maes Interieuradvies voelen wij ons thuis in ons eigen interieur, en dus ook in ons eigen huis. Ze houdt met iedereen rekening en zorgt ervoor dat de woonstijl van mijn man en mij in elkaar overlopen. Wij zijn ontzettend blij met het overweldigende eindresultaat!"

Ria Cornelissen
Leerkracht Basisonderwijs